Klantenservice

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

 

Als je bestelling geplaatst is voor 14.00 uur wordt deze dezelfde dag nog verzonden (op werkdagen) met PostNL of Pakketdienst. Bestellingen ontvangen na 14.00 uur worden de eerstvolgende werkdag verstuurd. Meestal wordt de bestelling de volgende dag afgeleverd. Zijn er vertragingen bij PostNL dan zijn wij daar niet voor aansprakelijk en kunnen langere levertijden van toepassing zijn.

 

Mocht een artikel onverwacht  niet voorradig zijn nemen wij direct contact met je op.

 

Retouren:

 

Het is belangrijk dat je tevreden bent met je aankopen. Als je iets terug wilt sturen, geld terug wilt ontvangen, ruilen of een klacht hebt lees dan de informatie hieronder. 

Mocht je om welke reden dan ook het product willen retourneren, verzoeken wij je eerst contact op te nemen via  e-mail. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing. Als je vragen hebt over retouren, ruilen en of vergoedingen, neem dan contact met ons op sales@eyebeauty.nl

 

Ruilen:

Uit hygiënisch oogpunt kunnen lenzen na opening niet geruild worden. Als je lenzen toch wilt ruilen volg dan dezelfde instructies als hierboven. Voeg bij je retourzending je bevestigingsemail toe. Je dient de producten binnen 7 dagen te retourneren en ons binnen 3 dagen hiervan op de hoogte te stellen. Let op! Alleen ongeopende verpakkingen kunnen geretourneerd worden. Zijn lenzen gedragen of is de verpakking geopend dan kunnen deze niet meer retour genomen worden.

 

Ruilingen zijn voor kosten van Eye Beauty, de verzendkosten zijn voor eigen rekening. We adviseren je om evt. retouren aangetekend te versturen aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor vermiste, beschadigde en/of zoekgeraakte verzendingen. 

 

 Contact informatie & Retourzendingen:
 EyeBeauty
 Postbus 519

 3771 AM Barneveld

 0342-422400

 sales@eyebeauty.nlOnze kleurlenzen zijn geschikt voor normale, gezonde ogen en worden altijd per paar en zonder sterkte geleverd (Plano). De aanbevolen leeftijd voor gebruik van onze kleurlenzen is vanaf 16 jaar. EyeBeauty is niet aansprakelijk voor nadelige gevolgen door foutief gebruik van kleurlenzen. Als je twijfelt of de lenzen geschikt voor je zijn raadpleeg dan een arts of oog- en contactlens specialist. Lees altijd de bijgeleverde gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door!