Gratis verzending
follow us
twitter facebook

iDEAL

MultiSafepay fast checkout
  Loading...
Big Eyes Dolly Black
More views

Big Eyes Dolly Black

Email naar een vriend

beschikbaarheid: op voorraad.

€ 25,99  (per paar)

gebruiksduur: Jaarlens

Korte omschrijving

Creëer de illusie van enorme grote ogen met deze Dolly BlackBig Eyes. Deze lenzen bedekken je natuurlijke oogkleur met een zwart patroon, en laten je pupillen groter lijken. Past bij elke outfit, LARP of cosplay kostuum.

Productbeschrijving

Creëer de illusie van enorme grote ogen met deze Dolly BlackBig Eyes. Deze lenzen bedekken je natuurlijke oogkleur met een zwart patroon, en laten je pupillen groter lijken. Past bij elke outfit, LARP of cosplay kostuum.

 
Ipod Shuffle
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze speciale aanbiedingen en het laatste nieuws!
Bookmark and Share

Violent Lips

Kurstwimpers

50% korting

POLL

Wat voor kleur zijn jouw ogen?

PostNL_Web_512px.jpg  

Wat zijn de mogelijkheden?
Alle bestellingen bij EyeBeauty worden verstuurd met PostNL, DPD of DHL. Hierbij heb je de keuze uit 2 mogelijkheden:

√PostNL:  
♦ €1.00 voor adressen in Nederland
♦ €3.25 voor adressen in België

Bestellingen die door de brievenbus passen worden in een speciaal daarvoor bestemde brievenbusbox  of bubbel-enveloppe verstuurd. 95% tot 98% van de brievenbuspost wordt de eerstvolgende werkdag afgeleverd. EyeBeauty is niet verantwoordelijk voor vertragingen die hierbij opgelopen kunnen worden of als er een pakketje zoekraakt. Er is GEEN track & trace nummer beschikbaar voor deze verzendmethode.

 

√ DPD of DHL: TRACK & TRACE UPGRADE voor €4.95

Wil je er zeker van zijn dat je bestelling wordt afgeleverd, kies dan voor een UPGRADE naar Track & Trace. Je ontvangt niet automatisch het Track & Trace nummer, maar wij kunnen het wel voor je nakijken als er iets mis mocht gaan. Je bestelling is op deze manier ook verzekerd.

De kosten voor een UPGRADE naar Track & Trace zijn :

€4.95  voor adressen in Nederland
€7.25  voor adressen in België
(Wil je gebruik maken van Track & Trace dan kun je dit aangeven tijdens het afrekenen in de shop) 

Pakketpost (past niet door de brievenbus) wordt voorzien van een verzendlabel met track & trace nummer. 95% tot 98% van de pakketpost wordt de eerstvolgende werkdag afgeleverd. EyeBeauty is niet verantwoordelijk voor vertragingen die hierbij opgelopen kunnen worden. 


Bezorging:  

Het aanbieden van uw pakket door gebeurt normaal gesproken de volgende werkdag (Ook in België maar dit kan soms 1 of 2 dagen langer duren) op het door u aangegeven bezorgadres. Er wordt alleen bezorgt  op werkdagen (maandag tot en met vrijdag), maar soms ook op zaterdag. Er wordt gevraagd om een handtekening voor ontvangst. Als het pakket niet bezorgd kan worden dan zal de chauffeur een kennisgeving in uw brievenbus achterlaten en óf het bij uw buren afgeven óf de daaropvolgende werkdag opnieuw aanbieden. Het kan ook alleen zo zijn dat het pakket de daaropvolgende werkdag opnieuw bij u aangeboden. In Nederland biedt  de pakketdienst bij uw afwezigheid het pakket maximaal 2 maal aan. In het buitenland kunnen andere regels gelden.

Indien een bestelling te laat wordt afgeleverd is EyeBeauty daar niet verantwoordelijk voor en zal er geen restitutie van het aankoopbedrag worden gegeven. Bestel op tijd zodat je er zeker van bent dat je de producten tijdig in huis hebt.

Afhalen

Het afhalen van bestellingen is niet mogelijk aangezien orders direct vanuit ons magazijn verstuurd worden. 


Betalen:

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:   
iDEAL   
Onze iDEAL betalingen worden verwerkt door MultiSafepay, hiermee kunt u veilig en gemakkelijk uw bestelling bij EyeBeauty afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, die wordt beveiligd door uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL is geschikt voor ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, Friesland Bank, ASN Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.
Voordelen:  
    √ Uw bestelling is direct betaald                                
    √ Daardoor snellere levering

Paypal & Creditcard
Kunt u niet online bankieren, dan kunt u ook kiezen voor Paypal waarmee u met uw creditcard kunt betalen. Nadat u een betaling goedkeurd, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard. Voor meer informatie: www.paypal.nl

 

Retouren:
Neem voordat je een product retour zend eerst contact met ons op via sales@eyebeauty.nl of via het contactformulier op onze site. Zendingen dienen gefrankeerd naar ons geretourneerd te worden. Ongefrankeerde retourzendingen en rembours zendingen worden niet geaccepteerd.Zorg voor stevige verpakking.
Afkoelingsperiode:
Je hebt het recht op een afkoelingsperiode van 7 werkdagen na levering van het product. Je mag een product binnen die periode onbeschadigd/ongeopend en in de originele verpakking terugsturen.
EyeBeauty betaald dan binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug.
De portokosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant.
Ongefrankeerde zendingen worden door ons geweigerd.
RETOURADRES
EyeBeauty
Postbus 519
3770 AM Barneveld
Retouren:

Neem voordat je een product retour zend eerst contact met ons op via sales@eyebeauty.nl of via het contactformulier op onze site. Zendingen dienen gefrankeerd naar ons geretourneerd te worden. Ongefrankeerde retourzendingen en rembours zendingen worden niet geaccepteerd. Zorg voor stevige verpakking.


Afkoelingsperiode:
 Je hebt het recht op een afkoelingsperiode van 7 werkdagen na levering van het product.
 √Je mag een product binnen die periode onbeschadigd/ongeopend en in de originele verpakking terugsturen.
 EyeBeauty betaald dan binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug.
 De portokosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant.
 Ongefrankeerde zendingen worden door ons geweigerd.

RETOURADRES
EyeBeauty
Postbus 519
3770 AM Barneveld